Share

177 dagen geleden door Selma Biemans

Wij zijn: 
een snelgroeiende motion design studio, midden in de Amsterdamse Pijp, met een grote passie voor verhalen en vorm. Onze projecten varieren van museale experiences tot TV commercials, van infographics tot dynamische internet content. 


Wij zoeken: 
een enthousiaste stagiair(e) ter ondersteuning van de productie. Denk aan taken als:

- Planningen opstellen
- Bijhouden sociale media
- Helpen bij acquisitie-, marketing- en salesactiviteiten
- Beheer materiaal 
- Regelen van crew
- Het maken van callsheets
- Allerhande kantooractiviteiten, zoals het bijhouden van de agenda, lunch halen, telefoon opnemen, etc. 

Ben jij creatief, flexibel, nauwkeurig en communicatief sterk (zowel in woord als geschrift)? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neem je graag initiatief? Weet je van aanpakken en heb je ambitie om door te groeien in televisieproductie? Heb je MBO / HBO niveau? Dan zijn we op zoek naar jou! 


Wij bieden: 
een gevarieerde stage in een klein team, een gezellige werksfeer, afwisselende werkzaamheden en veel leermogelijkheden. Duur: 3-6 maanden. 


Stuur je sollicitatie voor 6 juni naar: 
Studio05
t.a.v. Selma Biemans
Van Ostadestraat 89 
1072 SR Amsterdam 
selma@studio05.nl  

 

 


Share

498 dagen geleden door Selma Biemans

We kwamen deze te gekke papiersculptuur van het Belgische Ink Studio tegen en die móeten we gewoon even met jullie delen. Kijk die details! (via Fubiz)

Share

580 dagen geleden door Selma Biemans

Een man. Een missie. Een geniale uitvinding.

Share

589 dagen geleden door Selma Biemans

Kinderen en hun speelgoed, het blijft fascinerend. Gabriele Galimberti maakte hier een fotoreeks van, met kinderen van over de hele wereld. Geweldig.

 

 

Share

595 dagen geleden door Selma Biemans

Onlangs kwamen we dit geweldig project van (strip)letteraar Frits Jonker tegen. Hij maakt een verzameling van alle lettertypes die je tegenkomt in het Amsterdamse straatbeeld. Die van het Vondelpark bijvoorbeeld, of van het Tuschinski. Vinden wij een mooi idee. Bekijk ze hier allemaal. 

Share

605 dagen geleden door Selma Biemans

Bij Forlane 6 Studio maken ze kunst van afval dat ze in de zee vinden. Hoewel de deinende sculpturen er dreamy uitzien, bijna als organismen, kun je niet echt om hun duistere kant heen. Ze fungeren dan ook als statement tegen de vervuiling. Een boodschap die de studio ook wil overbrengen met haar overige werk

Share

609 dagen geleden door Selma Biemans

De mensen van het Spaanse Penique Productions plaatsen graag enorme ballonnen in grote ruimtes. Zo ontstaan magische, nieuwe ruimtes, verpakt in plastic. Door het plastic vallen texturen en kleuren weg. Wat je te zien krijgt is een versimpelde versie van de ruimte. Alleen de vorm blijft over en die krijgt op deze manier extra veel impact. En dit speelt met je hoofd, want is zo'n ruimte nou vol of juist leeg? Awesome.

Share

618 dagen geleden door Selma Biemans

Onlangs kwamen we dit blog tegen met een verzameling van dingen die perfect in elkaar passen. Fascinerend, maar vooral: ein-de-lijk orde in de chaos!

Share

625 dagen geleden door Selma Biemans

Het kan in deze spiegelkamer van Thilo Frank. De kamer met de naam "The Phoenix is closer than it appears" is te zien in Kunsten, het museum voor moderne kunst te Aalborg, Denemarken. Magisch. 

Share

632 dagen geleden door Selma Biemans

Da's de pakkende slogan van het Institute for Centrifugal Research, een lab dat onderzoek doet naar het effect van ronddraaien op het menselijke brein. Onderzoeksmethode: waanzinnige achtbanen en andere attracties, waarmee onder andere de bewegingen in de baarmoeder worden gesimuleerd. Geniale mockumentary van Till Nowak. Check hier website en Facebook van het ICR. 

ouder